PetVett Dyresykehus er et nyåpnet veterinært henvisningshospital. Her henvises mange kompliserte og svært syke dyr. Noen av disse dyrene trenger overføring av blod eller blodprodukter som et ledd i deres behandling.

Hittil har PetVetts mange ansatte stilt opp med deres egne kjæledyr som donorer ved behov, men nå har etterspørselen etter blod blitt såpass betydelig at dette ikke lenger er tilstrekkelig.

Vi har derfor opprettet en blodbank hvor vi ønsker å lagre blod og blodprodukter, slik at akutt syke hunder skal kunne få livreddende blodoverføring når de trenger det.

 

For at et slikt prosjekt skal kunne fungere og vi skal kunne tilby livsviktig blodoverføring til kritisk syke pasienter, trenger vi flere blodgivere enn det vi selv har tilgjengelig.

 

Vi ønsker derfor:

Hunder som kan være blodgivere

 

Ønsker du å bidra til å redde kritisk syke hunder, og hunden din er over 27kg, mellom 1 og 7 år gammel og ellers frisk? Ta kontakt med PetVett Dyresykehus og bli med i vårt bloddonorprogram.

 

Som kompensasjon for dette tilbyr PetVett gratis årlige vaksiner og en sekk med hundefôr (Hills eller Eukanuba, 12kg sekk) i tillegg til 25 % avslag på honorar ved all behandling hos våre klinikker. Hunden din vil også få en grundig helsesjekk med blodprøver før første donering, samt helsesjekk ved hver donasjon.

 

 

Med Vennlig hilsen

Marie og Magnus

 

PetVett Dyresykehus

Tel: 81570005- tast 8

E-mail: Dyresykehus@petvett.no