Norsk Schnauzer Bouvier Klubb
 

har gleden av å invitere til lærerike foredrag med Barbro Börjesson, en av Nordens fremste innen mentalkunnskap hos hund.
 

Barbro Börjesson er en anerkjent og respektert mentaltestdommer, instruktør og foreleser. Hun har lang erfaring med eget oppdrett og utdanning av tusentals hundeeiere. Hennes hengivne interesse for hunder og mennesker har ført til en enestående kunnskap om relasjonen mellom hund og menneske samt hunders mentalitet.
 

Medlemmer i NSBK har gitt uttrykk for at det ønskes mer fokus på mentalitet og mentale egenskaper, og dette ønsker styret å følge opp. Som et resultat av dette vil det arrangeres 3 foredrag fordelt geografisk i landet i 2014. Det er satt av penger i budsjettet 2014 for å kunne tilby gratis foredrag til medlemmene våre. Vi håper flest mulig vil benytte seg av dette tilbudet og at dette vil resultere i økt interesse for mentale egenskaper, samt en økt andel mentaltestede hunder innenfor våre raser.
 

Første foredrag vil holdes i Trondheim lørdag 5 juli 2014, samme helgen som det arrangeres internasjonal utstilling i byen. Klubben vil med dette gi medlemmene mulighet til å kombinere utstilling og foredrag samme helg. 
 

Neste foredrag vil bli holdt i lokalene til NKK på Bryn i Oslo

(Nils Hansens vei 20 0667 Oslo) lørdag 6 september 2014 fra kl. 10.00 - 17.00.

Siste foredrag vil arrangeres i Nord-Norge høsten 2014, invitasjon kommer senere.

 

GRATIS FOR KLUBBENS MEDLEMMER !
 

Vel møtt!


Se annonsen for arr. i Trondheim   Se annonse for arr. i Oslo